top of page

Naturen är vacker och lätt att förundras över. Att stillsamt närma sig den skänker vila och kraft. I naturen ges vi möjlighet att återhämta oss.

 

Att fånga ett ögonblick och en känsla - det är min ambition. Med mina bilder vill jag visa på naturens skönhet så som jag ser och upplever den. Min förhoppning är att mina bilder skall inspirera dig att gå ut i naturen, sätta dig på en klipphäll, krama en björk och helt enkelt stillsamt låta själen ta plats.

 

Genom mina bilder ges du möjlighet att vara delaktig i mitt sökande och mitt egna arbete med att skapa ett inre lugn. Det är ju först när vi når en inre frid som den yttre världen kan stillas. Med mina bilder vill jag på mitt sätt försöka bidra till en fredlig och omtänksam värld. En kärleksfull värld som inte glömmer av skönheten vi lever i. Jag vill också förmedla den tacksamhet jag känner inför livet. 

Naturens skönhet och tacksamhet - se där, två fasta punkter att förtöja vid. Oavsett om solen skiner eller det blåser friskt.

-----

Dubbelklicka på galleriet så kan du scrolla bilderna i eget tempo.

-----

Alla bilder kan beställas. De levereras inramade med svart, vit eller brun ram och med svart, vit  eller grå passepartout. Bilderna är signerade och numrerade.

Beställning görs enklast via telefon eller mail. Se fliken Kontakt för kontaktuppgifter.

Small (upp till 20x20 cm): 1 500 kr

Medium (upp till 40x40 cm): 3 500 kr

Large (upp till 70x70 cm): 5 500 kr

Alla priser inkl moms. Betalning via faktura. Frakt tillkommer.

-----

Naturen och vår plats i universum ger oss så mycket i form av upplevelser, skönhet och sinnesfrid. Vi har fått den att förvalta. Jag stödjer Naturskyddsföreningen och därför går 10 % av mina intäkter på försäljning av fotografier till deras arbete. Tack på förhand för ditt bidrag!

-----

Ett par texter:

-----

 

På klippan kan vi möta vårt ursprung. Där kan vi ana vågornas rytm som är ingraverade i vårt väsen.

I vindens sälta släcks vår törst efter liv och visshet. Under miljoner år har vågorna rullat in, slipat vassa kanter mjuka. På klippans sluttande båge kan vi finna stillhet. Särskilt då när livets vindar sliter i oss.

Vid den frustande vågen och skummande pulsen  - här finner vi lugnet.

Och från granitens runda hårdhet kan vår blick söka sig ut över vågorna. Där borta, där havet möter  himlen, där anar vi oändligheten.

-----

När du är tom. På kraft. Eller hopp. Då, just då. Gå ut. Ställ dig i skogen. Sätt dig på klippan. Andas. In. Ut. Andas in lätt energi. Andas ut det tunga. Naturen tar tacksamt emot det du inte behöver. Ge av det frikostigt. Ta emot det bomullslätta. Ljuset.

Gå ut. Ta emot. Det ordnar sig.

-----

It was a spectacular moment, I only copied it.

lesege.png
bottom of page